Tonhalfasírt

A tonhalfasírt egy igen gyorsan és egyszerűen elkészíthető tápanyagban gazdag étel.

Hozzávalók:

  • 1 doboz minőségi tonhalkonzerv (leszűrve)
  • 1-2db tojás a tonhal mennyiségétől függően
  • ízlés szerint fűszerek
  • apróra vágott hagyma

Elkészítés: A lecsöpögtetett tonhalhoz hozzákeverjük a fűszereket, illetve a felvert tojásokat, majd jól összekeverjük. Kevés kókuszsírt melegítünk egy serpenyőben, majd kis pogácsákat formázunk a masszából. Egy-egy oldalának pár perc elegendő, amíg aranybarna nem lesz.

Akár magában is fogyaszthatjuk zöldségekkel, vagy 2 szelet rozskenyér közé is tehetjük, némi kalóriaszegény szósszal kiváló ínyencség még diétában is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.