Fogyjunk le szobakerékpárral

Egyre többen választják a szobakerékpárt, mint sporteszközt, nem csak a sportolni, de a fogyni vágyók is. Azért, hogy fogyásunk és edzésünk eredményes legyen, leírunk néhány alapvető dolgot ezzel kapcsolatban.

Legfőképpen türelmesnek kell lennünk, egyik kardió vagy fitnesz gép sem csodaszer, egyik napról a másikra nem fogunk kilókat fogyni. Azért, hogy jobbak legyünk kitartás és türelem szükséges. Nem szabad elsőre túlságosan leterhelnünk magunkat, mivel a fájdalmas izomláztól akár a kedvünk is elmehet a sportolástól. Sok olyan embert eltántorít ez, akik hirtelen várják az eredményt. Ezért kezdjünk ésszerűen, így a megvásárolt szobakerékpár nem fog kihasználatlanul porosodni a lakás valamelyik sarkában.

Márkától, ártól és kinézettől függően, teljesen mindegy milyen szobakerékpárt vásároltunk, egy közös van bennük: használjuk őket minél gyakrabban!  Attól, hogy megspóroltuk az összeget, és sikeresen meg is vásároltuk a kerékpárt, nagyon kevés ez ahhoz, hogy rajtunk bármit is változtasson.

Ha legalább ezeket a tanácsokat betartod, valamint elkezdesz egy megfelelő diétát, akkor kitartással és szorgalmas munkával az eredmények is hamarosan jelentkezni fognak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.