Liszt nélküli mákos almatorta

Hozzávaló:

  • 200g darált mák
  • 2 teáskanál sütőpor
  • Édesítő (eritrit)
  • 1 citrom leve és lereszelt héja
  • 3 db alma lereszelve
  • 2 egész tojás
  • 1/2 mk fahéj

Elkészítése:

Az egész tojásokat verjük habbá majd ehhez adjuk a többi alapanyagot amit egy csomómentes masszává keverünk össze. Ezután a 180 fok körülire előmelegített sütőben, lehetőleg szilikon formában 30 perc alatt süssük készre. Hagyjuk kihűlni majd szeletelve friss gyümölcsökkel esetleg cukormentes sziruppal nyakon öntve tálaljuk.

Jó Étvágyat! 🙂

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.