Epres proteines gofri

Hozzávalók:

  • 150 gramm tönkölybúza liszt
  • 3 mérőkanálnyi fehérjepor
  • 1 citrom kifacsart leve
  • 2 evőkanál sütőpor
  • 1 csipetnyi só
  • 7 dl mandulatej
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 2 teáskanál olvasztott kókuszzsír
  • 200 gramm friss eper szeletekre vágva

Elkészítése:

Melegítsük elő a gofrisütőt, közben a száraz alapanyagokat keverjük össze egy nagyobb tálban. A többi összetevőt mindenképp egy másik tálban keverjük el.

Ezután lassan, óvatosan keverjük össze csomómentesre a két tál tartalmát, rakjuk bele az epreket és süssük szép aranybarnára a gofrisütőnkben.

A kész gofrikat friss gyümölcsökkel valamint cukormentes tejszínhabbal is díszíthetjük.

Jó étvágyat 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.