Mit tegyünk ha kevés a motivációnk?

Sokan megtapasztalhattuk már azt a jelenségek amikor a motivációnk alábbhagy és kevésbé tudjuk magunkat rávenni a testmozgásra valamint az egészséges életmódra. Íme néhány olyan tipp amely talán segíthet, hogy túllendüljünk ezen a problémán.

Pihenünk e eleget? Nem szabad elfeledkeznünk, hogy ha aktívan és rendszeresen sportolunk, akkor az egyik legfontosabb a megfelelő táplálkozás mellett a rendszeres és minőségi pihenés! Rendben van e az étrendünk? Nézzük át újra, hogy a kezdetben összerakott étrendünk folyamatosan igazodik e szokásainkhoz. Unalmas az edzésmódszerünk? Változtassunk! Tegyünk változatossá és színessé az edzésünket, próbáljunk ki más és újfajta sportokat. Magánéleti problémák? Addig nem fogunk tudni elegendő motivációhoz jutni ha nem lendülünk túl a magánéleti problémáinkon, hiszen edzés közben folyamatosan el fog kalandozni a gondolatunk.

Próbáljunk meg folyamatosan és változatosan sportolni, tegyük próbára magunkat a magánéletben és a sportolás során is, így megmaradhat és növekedhet a motivációnk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.