A Weider cég története.

A Weider céget Josef „Joe” Weider alapította meg, 1936-ban. Joe Weider-nek komoly és nagyon fontos céljai voltak az akkoriban még igen ismeretlennek számító testépítéssel. A nevéhez nem kisebb eredmények fűződnek, mint az első spot-táplálékkiegészítők forgalmazása, az IFBB szövetség megalapítása valamint a Mr. és a Mrs.Olympia versenyeinek létrehozása.

Így már több mint a 80 éves múltra visszatekintő táplálékkiegészítő cég méltán híres termékeinek minőségéről és megbízhatóságáról. Mivel a Weider a legrégebbi cég a táplálékkiegészítők piacán, így a háttérben zajló folyamatos fejlesztéseknek és tudományos kísérletnek köszönhetően mindmáig a világ egyik vezető táplálék és sportkiegészítőket gyártó cége.

A cég jelenleg több mint száz minőségi terméket forgalmaz, valamint évente fejleszt ki újabbnál újab és jobbnál jobb kiegészítőket, melyek nagyban hozzájárulnak a minőségi sportoláshoz és az egészséges élethez. Nem mellékesen meg kell említenünk, hogy évente akár több mint egy tucat új vagy megújított terméket dobnak a táplálékkiegészítők piacára, ami szintén a világelsők közé sorolja ezt a páratlan márkát.

A Weider márkát jelenleg több termékcsalád alkotja: A Weider Global Line amely a testépítők, nehézatléták és más sportolók igényeit elégíti ki a maximális szinten, valamint a Weider Global Line Fitness amely közelebb áll a hétköznapi emberek igényeihez akik szeretnék megőrizni fittségüket valamint egészségüket.

Ha minőségi és biztos háttérrel rendelkező kiváló alapanyagokból készített táplálékkiegészítőket szeretne használni akkor mindenképpen a Weider márkát ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.