Epres proteines gofri
Hozzávalók:
- 150 gramm tönkölybúza liszt
- 3 mérőkanálnyi fehérjepor
- 1 citrom kifacsart leve
- 2 evőkanál sütőpor
- 1 csipetnyi só
- 7 dl mandulatej
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 2 teáskanál olvasztott kókuszzsír
- 200 gramm friss eper szeletekre vágva
Elkészítése:
Melegítsük elő a gofrisütőt, közben a száraz alapanyagokat keverjük össze egy nagyobb tálban. A többi összetevőt mindenképp egy másik tálban keverjük el.
Ezután lassan, óvatosan keverjük össze csomómentesre a két tál tartalmát, rakjuk bele az epreket és süssük szép aranybarnára a gofrisütőnkben.
A kész gofrikat friss gyümölcsökkel valamint cukormentes tejszínhabbal is díszíthetjük.
Jó étvágyat 🙂