“Szuperételek” a rák ellen.
Mivel a modernkor egyre jobban terjedő betegsége a rák illetve a daganatos megbetegedések, ezért minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy a lehető legjobban kiküszöböljük ezeknek a betegségeknek a kialakulását.
A rákos megbetegedések kialakulása nagyban függ a genetikai háttértől is, ám az életmódunk és táplálkozásunk káros szokásai könnyedén hozzájárulhatnak kialakulásukhoz. Íme néhány olyan étel ami hasznos lehet ha már sajnálatos módon kialakult nálunk a daganatos megbetegedés, vagy egyszerűen gondolunk jövőnkre és le szeretnénk csökkenteni a rizikó faktorokat.
A brokkoli, zöld tea, paradicsom, gyömbér, spenót, dió, szőlő. Ezeknek az ételeknek a fogyasztása segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetünkből, és akár a kialakult daganatos sejtek ellen is képesek pusztító hatással fellépni.
Valamint ne felejtsük el a lehető legnagyobb mértékben megtisztítani étkezésünket az egyszerű cukroktól, amik a rákos sejtek fő táplálékai.