Fogyás a szobabicajoddal!

 

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudjunk elérni a szobakerékpár segítségével akkor, fogadjunk meg néhány jó tanácsot.

Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata terén, akkor ezekkel könnyebben kiigazodhatsz.  A Meg tudod csinálni hozzáállás, már az elejétől kezdve fontos és elengedhetetlen. Nagyon fontos tudomásul vennünk, hogy nem csak testünket fontos felkészítenünk, hanem fejben is rá kell koncentrálnunk a feladatra.

A diétát és a testmozgást nem szabad gyötrelemként megélni, amiben csak lehet, próbáljunk meg örömöt lelni. Gondolj arra, hogy ha el szeretnél érni bármilyen célt, akkor ahhoz áldozatot, kell hozni.

Az edzést alakítsd az életstílusodhoz és aktivitásodhoz megfelelően. Ha korán kelő vagy, akkor egyértelműen a reggeli órákban leszel a legaktívabb, emiatt oda kell beiktatnod a szobakerékpár használatát. Ha inkább késő délután vagy este van időd, akkor szánj legalább 20 percet az edzésre. Az is valószínű, hogy az edzés segítségével jobban és mélyebben fogsz aludni. A szobakerékpár vásárlásánál ügyeljünk arra, hogy az eszköz kényelmes és ránk szabott legyen.

Így elérheted, hogy a bicajozás kellemes és kevésbé megterhelő aktív időtöltés. Ha ezeket a tanácsokat meg tudod fogadni, valószínűleg nagyobb kedvvel és kitartással fogsz az edzéshez, valamint az eredmények is gyorsabban fognak megmutatkozni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.