Helyi zsírégetés?

Sokan állítják, hogy létezik helyi zsírégetés, és ennek köszönhetően több olyan teljesen felesleges terméket adnak el számos kevésbé tájékozott ember számára amely egy fabatkát sem ér.

Sajnos, olyan tény, mint “helyi zsírégetés/zsírvesztés” nem létezik, akármennyire is szeretnénk. Hiszen ha testünk kalóriadeficitbe kerül akkor nem egy testrészről fogunk zsírt veszteni, hanem testünk egészéről. A sok felülés, guggolás nem fog kockás hasat és izmos combokat produkálni. Többen állítják, hogy a felülés miatt lesz kockás hasuk, de ez nem így van, ha egy bő zsírréteg fedi a már eleve genetikailag kockás hasizmokat (hiszen mindenkinek az van, csak a testzsír % csökkentésével mutatkoznak meg a fedett izomszövetek).

Ha eredményt akarunk elérni akkor mindenképpen egy jól összeállított diétára lesz szükségünk. Épp ezért ne essünk abba ahibába amibe már több ezren és költsünk felesleges összegeket olyan dolgokra amikre valójában nincs is szükségünk. Ha eredményeket szeretnénk mozogjunk, sportoljunk eleget diétázzunk és ha lehetőségünk van rá támogassuk meg mindezt akár egy jó minőségű zsírégetővel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.