Mikor van szükségünk turmixra?

Ha sportolunk vagy sportolni akarunk sok helyen találkozhatunk különféle táplálékkiegészítőkkel. Ilyenkor általában felmerül a kérdés, hogy a legtöbbet használt kiegészítők azaz a fehérje vagy tömegnövelő turmixoknak mikor van szerepe?

Ezt a kérdés megválaszolni nem egyszerű, mivel ahány ember annyiféle test illetve anyagcsere típus. Nem mellékesen nem mindnyájunknak van azonos célja. Egyet viszont kijelenthetünk ha a táplálkozásunk rendben van és rendszeresen sportolunk akkor egy fehérje vagy tömegnövelő készítménnyel nem fogunk rontani, sőt inkább javítunk helyzetünkön. Ha épp nincs időnk vagy lehetőségünk enni, akkor nyugodtan megihatunk egy turmixot. Így biztosítani tudjuk a megfelelő tápanyag utánpótlást ami nélkülözhetetlen lehet számunkra egy kiadós edzés után.

Nem kell attól tartanunk, hogy ezek a készítmények bármilyen kárt is okoznak számunkra, hiszen mielőtt piacra kerülnének számos teszten esnek át. A jelenlegi piacon számos különféle terméket tudunk úgy megválogatni, hogy az pont illeszkedjen életvitelünkhöz vagy diétánkhoz. több olyan termék is létezik akik valamiféle étel érzékenységgel vagy intoleranciával bajlódnak.

Egyszóval ha körbenézünk a piacon, akkor biztosan találunk a magunknak szükséges táplálékkiegészítőt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.